Miranda van Spelde
“Werken bij Bilan is erg leuk en afwisselend”
Frank van der Velden
"Buro Bilan ontzorgt de klant op administratief en financieel vlak"

Visie & Team

Visie

Een eigen zaak beginnen. Voor veel mensen is dat een droom. Wie de stap zet om die droom uit te laten komen, krijgt vanzelf te maken met de financiële kant van de zaak. Want hoe voer je een goede boekhouding? Hoe zit het met aangiftes, aanslagen en aftrekbaarheid?

Wie langer zelfstandig is, heeft vaak andere financiële vragen. Over slimme investeringen bijvoorbeeld. Of over verhuizing, uitbreiding met personeel, pensioenopbouw…

Net gestart of al jaren bezig: een eigen bedrijf of stichting staat altijd voor een persoonlijke droom, de realisatie van een eigen wens. In onze ogen verdient het respect en waardering als mensen hun werkzame leven zo willen invullen. Als Bilan zijn wij daarom graag behulpzaam bij het concretiseren van plannen en begeleiden bij de bedrijfsvoering.

Wie heeft er een eigen zaak omdat hij de administratie en financiën zo leuk vindt? Bijna niemand, weten ook wij. Onze capaciteiten op dat gebied zetten we voor onze klanten in. De grote diversiteit in beroepen en omvang maakt ons werk dynamisch. En persoonlijk: wij vinden het belangrijk om de gezichten en de verhalen van onze klanten persoonlijk te kennen.

Zo kunnen zij zich nog beter richten op de zaken waar zij goed in zijn: het uitleven van hun inspiratie, hun droom. Daar werken we graag aan mee!

Josje Beirnaert
"Een erg breed takenpakket."
Nanny Geers
"Er is altijd van alles te doen en uit te zoeken."
Bram van Balkom
"Onze klanten zijn vrijwel allemaal creatief bezig."
Els Teurlings-Wortel
"Supersociaal en hard werkend: die woorden typeren voor mij de werksfeer bij Bilan."
Sjaak Beirnaert
"Bijzonder om te kunnen helpen bij de realisatie van de droom van een ondernemer."
Bernadette Storimans
"Ik ben blij met mijn collega's en met de mooie werkomgeving."