Miranda van Spelde
“Werken bij Bilan is erg leuk en afwisselend”
Frank van der Velden
"Buro Bilan ontzorgt de klant op administratief en financieel vlak"

Team

Miranda van Spelde

“Werken bij Bilan is erg leuk en afwisselend”

Ik houd me vooral bezig met het inboeken van administraties en de aangiften voor omzetbelasting voor diverse bedrijven en stichtingen. Ook zorg ik voor de voorbereiding van de jaarrekeningen en de aangiften inkomstenbelasting. Werken bij Bilan is erg leuk en afwisselend, elke dag is weer anders. We werken met een leuk team en in een oud klooster, een heel bijzondere werkplek.
Mijn hobby’s zijn Scouting, lezen, handwerken en bij mooi weer tuinieren en genieten van de zon.

Josje Beirnaert
"Een erg breed takenpakket."
Nanny Geers
"Er is altijd van alles te doen en uit te zoeken."
Bram van Balkom
"Onze klanten zijn vrijwel allemaal creatief bezig."
Els Teurlings-Wortel
"Supersociaal en hard werkend: die woorden typeren voor mij de werksfeer bij Bilan."
Sjaak Beirnaert
"Bijzonder om te kunnen helpen bij de realisatie van de droom van een ondernemer."
Bernadette Storimans
"Ik ben blij met mijn collega's en met de mooie werkomgeving."