Klanten

Movedmedia

Films maken over en voor mensen: dat is in één zin wat Movedmedia uit Breda doet.

Maatschappelijke betrokkenheid is het fundament van het filmproductiebedrijf van Peter van den Dungen.

“We maken films in opdracht en op eigen initiatief”, zegt Peter van den Dungen. De opdrachtgevers zitten vooral in de hoek van de zorg en de overheid. Daarnaast ontwikkelen ze ook zelf ideeën voor films, die ze aanbieden aan omroepen of instellingen. “We hebben bijvoorbeeld net een tv-realityserie bedacht over ‘de nieuwe’ thuis- en dakloze. Tegenwoordig zijn het gewone mensen die bv hun baan en huis kwijt raken. Omroep Brabant gaat de serie uitzenden.”

Risico’s en kansen
Tot twee jaar geleden was Movedmedia klant van een groot en landelijk administratiekantoor. “Maar we zochten al langere tijd naar een bureau dat dichter bij onze creatieve en avontuurlijke bedrijfsvorm stond”, aldus Peter. Met Els Lepelaars, hun contactpersoon bij Bilan, werd vlot een goed contact opgebouwd. “Met haar interesse én ervaring in de creatieve hoek heeft ze duidelijk voeling met het soort bedrijf dat we zijn. Ze kan snel risico’s duiden, maar ziet ook de kansen liggen.”

Flexibel
Daarnaast is er ook nog op een andere, bijzondere manier contact met Bilan. “Toen we een acuut probleem met de administratie hadden, kwam Bilan met een doeltreffende oplossing.” Vanaf dat moment zit een van Bilans medewerkers, Sharifa Abels, elke 14 dagen een hele dag bij Movedmedia om de boekhouding bij te werken. “Ze werkt heel zelfstandig en pakt allerlei zaken op, alsof ze een van onze eigen medewerkers is. Kortom, een flexibele, creatieve vorm van dienstverlening die prima bij ons bedrijf past.”