Miranda van Spelde
“Werken bij Bilan is erg leuk en afwisselend”
Frank van der Velden
"Buro Bilan ontzorgt de klant op administratief en financieel vlak"

Team

Els Teurlings-Wortel

“Supersociaal en hard werkend: die woorden typeren voor mij de werksfeer bij Bilan.”

Iedere medewerker heeft hier een eigen plek en wordt oprecht gewaardeerd om zijn of haar inzet. Supersociaal en hard werkend: die woorden typeren voor mij de werksfeer bij Bilan. Mijn functie is relatiebeheerder: ik ondersteun en adviseer klanten bij ondernemersvragen, stel jaarrekeningen op en verzorg de aangifte inkomstenbelasting. Intussen heb ik de theorieopleiding voor  accountancy afgerond en hoop ik meer met fiscale advisering te gaan doen. In een vorig leven was ik ziekenverzorgster maar ik heb geen moment spijt van mijn “switch”! In mijn vrije tijd speel ik klarinet bij twee muziekgezelschappen. Daarnaast wandel ik graag lange afstanden, zoals nu het Pieterpad. Maar rustig een boek lezen of een biertje drinken is ook heerlijk.

Bij Bilan sinds: september 2012

Josje Beirnaert
"Een erg breed takenpakket."
Nanny Geers
"Er is altijd van alles te doen en uit te zoeken."
Bram van Balkom
"Onze klanten zijn vrijwel allemaal creatief bezig."
Els Teurlings-Wortel
"Supersociaal en hard werkend: die woorden typeren voor mij de werksfeer bij Bilan."
Sjaak Beirnaert
"Bijzonder om te kunnen helpen bij de realisatie van de droom van een ondernemer."
Bernadette Storimans
"Ik ben blij met mijn collega's en met de mooie werkomgeving."