Miranda van Spelde
“Werken bij Bilan is erg leuk en afwisselend”
Frank van der Velden
"Buro Bilan ontzorgt de klant op administratief en financieel vlak"

Team

Bram van Balkom

“Onze klanten zijn vrijwel allemaal creatief bezig.”

Als administratiebeheerder verwerk ik de administraties van vooral kleinere klanten. Ik regel hun BTW-aangifte en bereid hun jaarrekeningen voor. Op termijn hoop ik nog meer inhoudelijke kennis op te bouwen, bijvoorbeeld over zaken als inkomstenbelasting. Onze klanten vind ik heel interessant omdat ze vrijwel allemaal creatief bezig zijn. Bij mijn collega’s voel ik me altijd op mijn gemak. Zelfs onder grote tijdsdruk blijft iedereen aardig en helpen we elkaar zoveel mogelijk. Wat betreft buiten werktijd: basketbal lukt helaas niet meer vanwege een blessure, dus ik ben op zoek naar iets anders. Maar ik vind het ook heel leuk om te kaarten en ik duik graag in een boek.

Bij Bilan sinds: maart 2010

Josje Beirnaert
"Een erg breed takenpakket."
Nanny Geers
"Er is altijd van alles te doen en uit te zoeken."
Bram van Balkom
"Onze klanten zijn vrijwel allemaal creatief bezig."
Els Teurlings-Wortel
"Supersociaal en hard werkend: die woorden typeren voor mij de werksfeer bij Bilan."
Sjaak Beirnaert
"Bijzonder om te kunnen helpen bij de realisatie van de droom van een ondernemer."
Bernadette Storimans
"Ik ben blij met mijn collega's en met de mooie werkomgeving."