Nieuws

Bilan App

Buro Bilan heeft een eigen App ontwikkeld die sinds 15 maart 2018 in de lucht is.

Download deze gratis app en deel deze met je vrienden of collega ondernemers. Ga naar google play store, type in burobilan en download de app of druk nu op deze link Download onze App
Er worden een aantal vragen gesteld die voor elke ondernemer weer anders kunnen zijn. Als je die zo getrouw en compleet mogelijk invult dan weten wij precies waar jouw belangstelling het meest naar uit gaat en op welke terreinen je eventueel advies zou willen krijgen.
Er zit een kennisbank in de app die de belangrijkste actuele onderwerpen belicht. Als je de app hebt gedownload kunnen we je direct informeren over belangrijke wijzigingen of regels die voor jou van toepassing zijn. Je kunt o.a. herinnerd worden aan belangrijke deadlines van de belastingdienst. Via deze app kun je ook vragen stellen over de meest voorkomende zaken die voor jou als ondernemer van belang zijn. We hopen dat we via deze weg, ook de klanten die we normaal maar een of twee keer per jaar zien of spreken, pro-actiever van dienst kunnen zijn. Vanuit de trein of je luie stoel is een vraag via je telefoon zo gesteld. Aarzel niet. Probeer het uit. Wij zullen binnen twee dagen reageren op uw vraag of verzoek.
Deel de app gerust met andere relaties, vrienden en kennissen. Ook zij kunnen er misschien iets aan hebben.